Kuchnia survivalowa cz. I
towar niedostępny
Opis
Książka przesycona jest ciekawymi patentami, propozycjami wykorzystania podstawowych przedmiotów i roślin, które jesteśmy w stanie samodzielnie znaleźć w pobliżu zakładanego obozowiska. Rzetelność w przygotowaniu książki potwierdza dosyć obszerna bibliografia oraz liczne zestawienia i tabele, opisujące przydatność rozmaitych gatunków drewna oraz właściwości poszczególnych ziół i roślin jadalnych. Kuchnia survivalowa to poręczny format, ciekawa konstrukcja merytoryczna i przekonanie, że zaproponowana przez Autorów kuchnia może być udana. Jeśli czujesz się wyjałowiony kuchenną codziennością, spragniony przygody w stylu indian i traperów Ameryki Północnej, to ta książka jest właśnie dla Ciebie. Pomyśl, że już nigdy nie spojrzysz na znalezionego w zaroślach ślimaka tak samo. Być może stanie się podstawą Twojego wyprawowego jadłospisu? Pomyśl o tym!
Cechy produktu:
- liczba stron: 176,
- format: 114 x 189 mm,
- oprawa: miękka,
- ISBN: 978-83-8103-045-8.